نشریات و مجلات چاپی

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
نشریه امان فعالیت خود را از سال ... آغاز کرده است. هم‌اکنون 348 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

با یاران امان

«با یاران امان»، پل ارتباطی ما، با دوستان صمیمی مجله است؛ پلی كه یك طرف آن، نامه‌های پرمهر، همراه با پیشنهادها و انتقادهای راهگشا و مطالب خوب و زیبای شماست و سوی دیگر پاسخ‌ها و قدردانی‌های ما در حد توان و بضاعت‌ما است.
«با یاران امان»، پل ارتباطی ما، با دوستان صمیمی مجله است؛ پلی كه یك طرف آن، نامه‌های پرمهر، همراه با پیشنهادها و انتقادهای راهگشا و مطالب خوب و زیبای شماست و سوی دیگر پاسخ‌ها و قدردانی‌های ما در حد توان و بضاعت‌ما است.
مهرانه‌ها
فرشیده فلامرززاده ـ خوزستان: از زحمات شما دست اندرکاران گرامی با مطالب زیبا و عالیتان کمال تشکر و قدردانی را دارم، با خواندن این نشریه روح و جان تازه‌ای می‌گیرم و بعضی مطالب آن را برای اطرافیان و فرزندانم توضیح می‌دهم و خود را خیلی خوشحال و سرافراز می‌بینم که در گرفتن و خواندن این نشریه مشترکم. امیدوارم خود و خانواده‌ام سربازان آقا امام زمان(عج) باشیم.
پیشنهادها و انتقادها
محمد کامران ـ اصفهان: پرداختن به اخبار مهدویت و همچنین پرداختن به مباحثی چون عرفان‌های نوظهور، مسیحیت صهیونیسم، تاریخ ادیان، فیلم‌های آخر الزمانی، و ... به غنای نشریه کمک می‌کند و با توجه به این‌که این مطالب جدید است، پرداختن به آنها ما را در برداشتی صحیح از آینده کمک خواهد کرد. همچنین پرداختن به مسائلی چون ولایت فقیه، نقش شریعت در استحکام ایمان و امکان آن هر چند هراز گاهی در نشریه موجود است، ولی غنای کافی را ندارد. اگر نویسندگان مقالات به صورت استدلالی تر و با بیانی محکم‌تر به این مسائل بپردازند، خیلی بهتر خواهد شد.
قابل قبادی ـ رشت: از زحمات و خدمات مخلصانه و خداپسندانه شما بی‌نهایت تقدیر و تشکر می‌شود. از هر لحاظ بسیار جالب ارزنده، پر محتوا، جذاب و آموزنده می‌باشد. اگر مقدور باشد گلچینی از احکام شرعی روز و تفسیر برگزیده آیات قرانی، هر چند کوتاه هم باشد چاپ کنید تا بر جذابیت این مجله بسیار زیبا و بی‌نظیر افزوده شود و قلب آقا بسیار راضی شود.
سید صادق علمداری ـ خراسان رضوی: پیشنهاد اول: یک بخشی در نشریه امان را اختصاص بدهید به این‌که ما ایرانیان چه وظایفی داریم تا به ظهور بسیار نزدیک شویم. (یعنی، از طریق آیات قرآن، روایات و سیره عقل در هر نشریه، توضیح دهید که ما اگر این کارها را بکنیم، ظهور امام زمان(عج) می‌رسد.) در یک جمله: «کاربردی بنویسید نه این‌که فقط تئوری باشد».
پیشنهاد دوم: امام عصر(عج) نامه‌های زیادی را نوشته اند که به نام «توقیعات» یاد شده و یا احادیث تکان دهنده‌ای در بین سخنان اهل بیت نسبت به امام زمان(عج) پیدا می‌شود. که جای این‌گونه نوشته‌های محرم در نشریه خالی است.
پیشنهاد سوم: خواهشاً شما که دسترسی دارید به شبکه قرآن بگویید احادیث مهدویت را در تلویزیون زیر نویس کنند.
پرویز امیدی ـ اصفهان: با هنرمندان ارزشی، دولتمردان اصولگرا، انقلابیون وفادار به ولایت که در دوران طاغوت مبارز بودند، سرداران و فرماندهان دفاع مقدس، ورزشکاران متدین، در خصوص نقش انتظار و ظهور امام زمان(عج) و نیز درباره برنامه‌های کاری آنها مصاحبه نمایید. همچنین با مردمان دیگر کشورها که به دین اسلام و مذهب شیعه گراییده‌اند، مصاحبه داشته باشید.
رضا خرم آبادی آرانی ـ قم: درباره برکات بعد از ظهور امام زمان(عج) و این‌که اگر آقا تشریف بیاورند، چه اتفاقی خواهد افتاد، مطالب مفیدی بنویسید، چون برخی جوانان ذهنیتی منفی درباره ظهور امام زمان دارند و خیال می‌کنند که با آمدن حضرت، دنیا به آخر رسیده و قیامت بر پا می‌شود و در حقیقت، نوعی ترس، از آمدن حضرت دارند، و یا این‌که گمان می‌کنند بعد از ظهور حضرت بیشتر مردم یا همه کشته می‌شوند!!
سید حسین بنی‌هاشمی ـ تهران: انتشار این نشریه و از این دست نشریات باید به جدّیت و پشت‌گرمی ادامه یابد و چه خوب است که ردیف بودجه از محل اعتبارات دولتی یا مردمی برای این کار در نظر گرفته شود. در این زمانه که نشریات سخیف و زرد با هزینه‌های هنگفت منتشر می‌شوند، نشریه امان از بابت عرضه و اطلاع رسانی در مهحوریت و گمنامی قرار دارد.
معصومه پورقلی ـ آزربایجان غربی: مجله تکمیل است فقط صفحه‌ای را جهت نحوه تربیت سربازانی برای مولایمان اختصاص دهید.
جواد نعمتی ـ قم: ابعاد و اندازه تصاویر مجله را کوچک‌تر نمایید و در عوض تعداد تصاویر را افزایش دهید، تعداد مسابقات مهدوی را افزایش دهید. تا شانس برنده شدن برای نفرات بیشتر از خوانندگان بوجود آید. و اگر تورهای زیارتی نیز بگنجانید خالی از لطف نیست. تصاویر و رنگ بندی زیباست، ولی بوی جوهر به کار رفته خیلی غلیظ و ناراحت کننده است، در صورت امکان از عطر آغشته به مجله استفاده نمایید.
فاطمه شاه حسینی ـ مرکزی: دوستان عزیز دست‌اندرکاران مجله امان، لطفاً کاری کنید که مجله حالت رسمی و قالبی و مصنوعی پیدا نکند. به زبان ساده نه از این طرف بام بیفتید، نه از آن طرف. بعضی مطالب دوستان خیلی مصنوعی نشان می‌دهد. یعنی مثلاً هر مطلبی را با زبان رسمی و احساسی بیان نکنند. مثلاً همین مطلب پشت جلد یا صفحه آخر: «برآنیم نشریه‌ای .... تا هر کسی با هنرش امان را لایق او کند». می‌توانست معمولی‌تر بیان شود.
بدون شرح
مریم بهرامی ـ مازندران: هرچه نگاه می‌کنم بر جانمان تک فصلی جاودان شده؛ نه حیاتی نه خروشی نه زیبایی و نه ...
فقط خزان هست و خزان ... ای کاش با کمی توجه به «منتظر واقعی بودن» از این فصل در جازده رد می‌شدیم. فصلی درجانمان می‌نشست زیبا؛ پرشور و پر از حیات و زندگی؛ ای‌کاش، ای‌کاش، ای‌کاش درِ این باغ را برای ورود بهار به موقع باز کنیم. نکند دیر شود؛ باز خزان بماند، خزان بماند و خزان.
كلامی با آقا
ای آبرومند در درگاه خدا، تو را به اشک چشم‌هایت به هنگام قنوت در نماز شب‌هایت قسمت می‌دهیم از خدا بخواه که همین امسال از پشت پرده غیبت ظهور کنی.
مهدی جان؛ به همه خوبی‌های عالم قسم، به همان خدایی که تو را امام زمان ما قرار داد قسم، به همان خدایی که عشق به تو را در دلم گذاشت قسم، به همان خدایی که هنوز مصلحتش در اینه که تو در پشت پرده غیبت باشی قسم، اگر یک لحظه بیایی نگات کنم، حاضرم جوانیم را فدایت کنم.
رقیه حبیبی ـ همدان

امان: با تشكر از همه شما یاران صمیمی امان كه با نظرات سازنده خود، در هرچه بهتر شدن نشریه سهیم هستید، تمام تلاش خود را برای استفاده از پیشنهادات و رفع كاستی‌ها به كار خواهیم بست، ان‌شاءالله.

نامه‌های شما رسید
آذر بایجان غربی: نرگس قادری. معصومه پورقلی. میرناصر و میرحسن حسینی. فاطمه، علی، اسماعیل، حمید، حسن، مجید، سعید، ملاحت و رقیه رحیم‌لو. مرضیه بوذرجمهری. قربان رضایی. راضیه ایمانی. فاطمه مرادفام. یحیی پاشاپور. مریم قربان‌علی‌زاده. لطیفه فروتنی. رویا علی‌یاری. میر‌ ولی سید‌اشرف. حسین کرمی. شیرین پیغامی. آذربایجان شرقی: محمود دامادی‌پور. آرزو تیموری غرب. آمنه شهبازی. مهدی عبادی. یدالله نوزاد. رحیمه و اکرم لواشپزی. معصومه عشقی چرم خوران.اصفهان: محمد عارف‌پور. محمد کامران. جعفر خود نقش. اکبر احسانی. فاطمه و پرویز امیدی. مهناز قصابی. رقیه هاشمی. مجتبی رضایی. مصطفی اشنوی. تهران: زینب پور رمضان. فاطمه عموچی. ابوالفضل مرادی فروتن. فاطمه حماصیان. سهیلا شعبانی. فاطمه خدابخش. فاطمه گل‌محمدی. نسترن حمیدی. لیلا بشیری. زینب شیخ غلامی. زینب شریعتمدار. معصومه همرنگی‌نسب. نرگس امان‌وند ناصح. سمیرا و محمد اسفندیاری. زهرا سرداری. فاطمه ادائی. علی پناهی. سیدهاشم هاشمی‌زنوزی. نرگس موسوی. علی سیانکی. سیده نرگس کشفی. سیدحسین بنی‌هاشمی. طیبه ثابت‌فرد. ام‌البنین و احمد سبزعلی. محمد حسین، مجتبی و زهرا محمد بیگی. چهار محال و بختیاری: امیر رضا زمانی. خراسان شمالی: حسن جهانی. خراسان رضوی: محمد ارقبائی. ساره عسگری. اعظم کهنسال استاجی. احسان احمدی. سیدصادق علمداری. انسیه ترسلی. اعظم میرزایی. خوزستان: کریم ستاوی. سمیرا دریس. فرشیده فلامرز زاده. مینا و میترا جابری. زنجان: سعید قرجه‌لو. سمنان: ناهید تبریزی. سیستان و بلوچستان: سلطان علی میر. فارس: رقیه قاسمی. اکبر بانشی. مهری گردشی. محمد حسین نگهداری. حسن حیدری. زهرا شادروانی. قزوین: منیره امینی. قم: سکینه شکاری. حسین مدرسی. حمیده صرفی. حورا، محمد صادق و کفایت علی شگری. محمد مهدی منیری. منصوره کرمانی. رضا خرم‌آبادی آرانی. جواد نعمتی. فاطمه طباطبائی‌امیری. اعظم میره‌ای. سمیه نیّری. محسن شریعتی. صدیقه موسویان محمدی. زینب سعادت. کرمان: طاهره پورشیرعلی. فرشته حسن‌خانی فرد. معصومه ترک‌زاده. کرمانشاه: حمیدرضا حیدری سیرت. پروین حق‌مرادی. ناصر عنایت پوریانی. فاطمه یزدانی‌مهر. ابوالحسن ضیائی. لیلا همتیان. جواد چهاردولی. کردستان:علی‌رضا فصیحی. گلستان: بهزاد سنگانی. فرشته خمر. قربان محمد هورن. سارا عزیزی. سهیلا میرکبیر. گیلان: قابل قبادی پرمهر. مازندران: عباس عباسیان. مجتبی عباسی. حسن، نساء، کلثوم، محمود و آسیه ثانوی. لیلا امانی‌نژاد. محمود نصرالله زاده. جلیل داداش‌پور. علی مرتضوی سرخکلایی. مریم بهرامی. مرکزی: ابوفاضل سلیمی. فاطمه شاه‌حسینی. همدان: رقیه حبیبی. یزد: نصیر نخعی سرو. خدیجه ابراهیمی.

آخرین ویرایش
در 1394/11/6 12:25 توسط فاطمه کاظمی

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
02188998601
تهران، خیابان انقلاب، تقاطع قدس و ایتالیا، پلاک 98
پیامک
30001366