مهرانهها
معصومه بهرامی ـ همدان: نوشتن برای امان واقعاً توفیق میخواهد و کار سادهای نیست و امان نور است برای دستیابی به نور باید نورانی شد. حتی با جرأت میتوانم بگویم که خواندن آن هم توفیق میخواهد. با تشکر فراوان از لطف شما از اینکه منّت نهاده نوشتههایم را خواندید. (خوشا به حالتان) انشا الله زمینهساز ظهور و هرچه بهتر شناساندن امام زمان(عج) بوده و پیوسته موفق باشید.
معصومه نزکزاده ماهانی ـ کرمان: از خداوند متعال مسئلت مینمایم تمام کسانی که در راه ترویج فرهنگ مهدویت زحمت میکشندو گام برمیدارند، به ویژه دست اندرکاران مجله امان را موفق و عاقبت به خیر بفرماید.
نیلوفر عظیمی ـ همدان: مجله امان بهترین مجلهای است که در سال 89 به دستم رسید و آن را از اعماق وجود حس کردم. مطالب و نوشتههای آن بسیار عالی و آموزنده میباشد، امید به روزی که بتوانم تمام شمارگان مجله امان را بیامان بخوانم و مطالب مورد نظرش را ملکه ذهنم کنم، شاید هرگز رسم زندگی مسالمت آمیز را فراموش نکنم.
پیشنهادها و انتقادها
سیدعلی حسینی لیلوری: 1. راجع به القاب، خصایص، اسماء حضرت حجّت(عج) مطلب بنویسید. 2. آیات و روایات در شأن حضرت مهدی(عج) از لسان ائمه هدی و احادیث منسوب به خود حضرتش در این مجله گنجانده شود. 3. راجع به عقاید خرافی و الحادی فرقه صوفیه، مؤسسین و بنیانگذار آنها، انواع فرق تصوف، و ادعاهای امام زمانی و خداییشان جهت آگاهی آحاد مردم خصوصاً قشر جوان و نوجوان بر اساس آیات، روایات و نظرات فتاوای بزرگان دین، مراجع عظام؛ مطالبی بنویسید. زیرا بنا به فرمایش امام رضاعلیه السلام این فرقه ضاله (تصوف) را مجوس امت اسلامی خطاب نمودهاند، و لعنه و طعنه بر آنان قلباً و لساناً نه تنها ثواب عظیم دارد، بلکه جهاد در رکاب رسول الله صلی الله علیه و آله با مشرکین محسوب میشود؛ و متأسفانه اخیراً کتابهای نه تنها بر ذم آنان؛ بلکه بر تعریف و تمجید از فرق تصوف و سماع صوفیان چاپ گردیده که باعث گمراهی و سردرگمی عدهای از جوانان گردیده است.
اکبر بانشی ـ فارس: متأسفانه در مرودشت که دومین شهر استان فارس از نظر جمعیت است، من این مجله را در روزنامه فروشیها ندیدهام. چنانچه در زمینه پخش مجله نیز فکر و اقدام اساسی بشود، جوانان و خانوادههای زیادی میتوانند آن را تهیه و استفاده نمایند.
حجتالله کریمیان ـ اصفهان: از شما خواهش میکنم درباره شهدایی که به عشق مهدی زهرا(عج) رفتند و از همه چیزشان گذشتند تا ما بتوانیم آزادانه درباره حضرت مهدی نشریه ارائه بدهیم و از او صحبت کنیم هم مطالبی بنویسید. درباره آنهایی که در عنفوان جوانی که هر جوانی آرزویی دارد از همه آرزوهاشان چشم پوشی کردند.
بدون شرح
سهیلا شعبانی ـ تهران: از خدا میخواهم ظهورش را هرچه سریعتر نزدیک کند، تا انتظاری که همه از آن دم میزنند، انتظاری که از نسلهای قبل به ما و از ما هم شاید به نسلهای بعد منتقل شود، انتظاری که دیگر رنگ و بوی عادی بودن یا در ذهن جاهلان بعید بودن را به خودش گرفته، انتظاری که لفظاً از آن یاد میکنیم و قلباً یک منتظر واقعی نیستیم، فرجام رسد. آیا شایسته یا در شأن و منزلت حضرت مهدی است که این همه منتظر لفظی داشته باشد و اقدامی هر چند کوچک برای فرج نکنند؟ آیا یاران موعود در این دوره و زمان به 13 نفر یار مخلص و حقیقی میرسد، چه رسد به 313 نفر؟ آیا شیعیان منتظر کسی هستند؟ آیا به این باور رسیدهایم که عالم خلقت هنوز ناقص است و برای تکاملش شخصی باید بیاید که حضورش را باور داشته باشیم، و در غیبت او به خواستههایش حرمت قائل شویم؟ آیا با این همه تقصیر و کوتاهی و با این همه کم لطفی و گناه باز هم میتوان به ما نام منتظر نهاد.
كلامی با آقا
عزیزا! سینهام را باز کن و کتاب قلبم را ورقی بزن، میبینی در سطر سطر آیههای من نام خودت را میخوانی و در هر قطره قطره خونین قلبم تصویر وجودت را تماشا میکنی. روزی که به تو نگریستم دیدم که مرا با آن چشمان زیبایت که نمیتوانم آن را وصف کنم نگاهم میکردی، ولی من بیتوجه به نگاهت گذشتم. به خدا سوگند، صاحب این امر هر سال در موسم (حج) حضور مییابد، در حالی که ایشان مردم را میبینند و آنها را میشناسند، اما مردم با این که او را میبینند وی را نمیشناسند. در برابر تبسم نگاهت شقایق قلبم را تقدیمت میکنم.
سیده ربابه ضیاء تبار
این جمعه نیز بگذشت. آرام و بیصدا، قاصدک باز بیخبر از هرجا از کوچه انتظار بگذشت، شاید جمعهای دیگر، شاید ساعتی دیگر و شاید ثانیهای دیگر. ولی به هر حال زمان ؟؟ آمدنت را آرزوی دیرینه تلقی نکرده، آرزوی آمدنت آرزوی حال است. آنان که احوال زمانه را دریافتهاند میدانند که اگر با نام مقدس، معنوی عشق بسازند، مسلماً برندگان راه سعادت خواهند بود.
معصومه عظیمی
امان: آنچه ارائه شد بخشی از نامههای محبت آمیز شما بود. با تشكر از همه شما یاران صمیمی كه با نظرات سازنده خود، در هرچه بهتر شدن نشریه سهیم هستید، تمام تلاش خود را برای استفاده از پیشنهادات و رفع كاستیها به كار خواهیم بست، انشاءالله.
نامههای شما رسید (اسامی به تفكیك استانها میباشد)
آذر بایجان غربی: سعید، مهدی، حسن، حمید، مجید، ملاحت، احمد و رقیه رحیملو. علی، اسماعیل و فاطمه اسدلو. داریوش پاشاپور. قربان، ابوالفضل، سوینج و زهرا رضایی. مریم قربانعلیزاده. میرناصر حسینی، میرولی سیداشرف. آذربایجان شرقی: معصومه عشقی. آرزو تیموری غرب. اصفهان: محبوبه ترکی. علی کامران. پریناز احمدی. مهدیه صدری. حجتالله کریمیان. سعید حاج عنایتی. رقیه هاشمی جوزدانی. پریسادات هاشمی. پرویز امیدی. سعید، امرالله و ابوالفضل حاجی حیدری. ایلام: زهرا تقی زاده. تهران: غلامرضا محسنی. رقیه امیدی. ابوالفضل مرادی. مریم قنواتی. شیما کمالی. فاطمه کلاهدوز. زهرا کمالی. فائزه وطنپرست. ایمان صحاف. سیدرضا ارمکان. محبوبه سلجوقی. خدیجه قجاوند. مهری اسکندری. رضا حسیننیا. سالار خاکسار. فاطمه خدابخش. فرزانه فتاحی. سمیه کرمانی. سیده حلیمه سجادی. سهیلا شعبانی. سمیه سادات میر عباسی. فاطمه طلوعمنش. محمد مطلبی. فرشته محمودیه. معصومه شریفاردستانیان. مریم بهلولبندی. الهام مریانجی. فهیمه رستمی. سعید قشقاوی. محسن روشنی. بهاران پوراسحق. چهار محال و بختیاری: اصغر زمانی. خراسان شمالی: مریم و لیلا حسیننیا. احمد، معصومه، بتول حسینزاده. حسن ابراهیمنیا. فاطمه حسنزاده. اشرف حسینی. نیلوفر و محمد موئمنی. رضا، زهرا، میترا، فاطمه و عالیه حسیننیا. فاطمه مرگن. سلمان وحدانی. محدثه عباسی. حسن امامی. حمید رضا قاضیزاده. محمد مهدی رحمانی. حوریه حسنزاده. طاهره ایمانی. حسن رضائیان. علیرضا شرافتی. علی یوسفینیا. مصطفی صادقی. زینب امامی. خراسان جنوبی: طیبه صفری.
خراسان رضوی: اعظم کهنسال. زهرا و مریم رضایی. علی احدی. فرزانه رحمتی. خوزستان: عقیله و زکیه خزاعل. میترا و مینا جابری. عذرا اسکندری. پروانه جوکاردریس. خدیجه جعفری. سمنان: لیلا رضوانی. فارس: مهری گردشی. عیسی رحیمی. طیبه حسنپور. محمدرضا قنبری. قزوین: منیره امینی.
قم: فاطمه طباطبایی. زینب رضا نژاد. سکینه شکاری. زهرا جلالی. جواد نعمتی. سیده صدیقه متقی. رضا خرمآبادی. منصوره کرمانی. فاطمه توحیدی. سمیه نیّری. نرگس کفاش. کردستان: علیرضا فصیحی. کرج: رحیم و سجاد ترکاشوند. پروین اسلامی. سمیه عزتی. کرمان: طاهره پورشیرعلی. معصومه ترکزاده. کبری داوری. رضا امینی. کرمانشاه: میثم حیدریفر. پروین حقمرادی. فاطمه یزدانیمهر. منوچهر و مراد پیامی. لیلا همتیان. فاطمه یزدانیمهر.
کهگیلویه و بویراحمد: سیدرضا منصوری. گلستان: شیما کابلی. گیلان: قابل قبادی. لرستان: فیروزه جوزی. مازندران: محمود، حسن، قاسم، نساء، آسیه و کلثوم ثانوی سورکی. امیررضا و محمود نصراللهزاده. لیلا امانینژاد. مهلقا ابراهیمی. محمد حسن صالحی. همدان: رؤیا عاشوری. معصومه آشوری. لیلا شعبانی. اعظم عزیزی. آذر، فریده و فریبا حبیبی. زهرا، اکرم و سمیه بهرامی. لیلا بدری. نیلوفر، سکینه و معصومه عظیمی. فاطمه میرزایی. راضیه یوسفی. مرضیه کریمی. زینب طاهری. زهرا صمدی. طاهره جعفری. فاطمه داق داق آبادی. خدیجه اوجی. مریم رستمی. لیلا انصاری. مریم و زهرا نجفی. راضیه مرادی. لیلا عظیمیبرزنده. مهناز اسماعیلی. یزد: نصیر نخعی سرو.
دوماهنامه امان شماره 25