نشریات و مجلات چاپی

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
نشریه امان فعالیت خود را از سال ... آغاز کرده است. هم‌اکنون 348 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

خبر یار

خبر یار عنوان جدیدی است که در پاسخ به درخواستهای به حق و مکرر شما برای درج خبرهای مربوط به مهدویت، بخشی از مجله را به خود اختصاص داده است. منتظر خبرهای مهم مهدوی شما هم هستیم.
اشاره:
با خبر باش که از یار، خبر می آید
خبر یار عنوان جدیدی است که در پاسخ به درخواستهای به حق و مکرر شما برای درج خبرهای مربوط به مهدویت، بخشی از مجله را به خود اختصاص داده است. منتظر خبرهای مهم مهدوی شما هم هستیم. به ایمیل ما اخبارهای خود را با ذکر نام و شماره تماس اعلام فرمایید.


انقلاب حضرت مهدی (عج) و برنامه هسته‌ای ایران
یکی از دیدگاه هایی که به صورت پی در پی در بسیاری از رسانه‌های غربی درباره مهدویت مطرح شده، این است که ایرانیان برای آماده سازی زمینه ظهور دوازدهمین امامشان، به دنبال ساخت بمب هسته‌ای هستند! از میان ده‌ها رسانه خارجی که به این موضوع پرداخته‌اند، به عنوان نمونه می‌توان به سه مورد اشاره کرد:
اول. خبرگزاری آمریکایی یونایتد پرس در تاریخ 5 آذر به تحلیل رابطه‌ای که اخیراً میان اسرائیل و عربستان سعودی برای مقابله با برنامه هسته‌ای ایران شکل گرفته، می‌پردازد. نویسنده این تحلیل، معتقد است که بر خلاف قوانین اسلام که بر مبنای آن یک کشور مسلمان نمی‌تواند در کنار یک کشور غربی، علیه کشور مسلمان دیگری بجنگد، اعراب با این استدلال که شیعیان جزء مسلمانان محسوب نمی‌شوند، آن ها را هم‌ردیف بی‌دینان قرار می‌دهند.
نویسنده در ادامه می‌افزاید که عربستان سعودی به طرز مرگ آوری نگران برنامه هسته‌ای ایران است و بر خلاف اوباما، خطر ایران را درک می کند زیرا می داند چرا ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است؛ برای عملی کردن اعتقاد آخرالزمانی‌اش، مبنی بر بازگشت امام دوازدهم.
متن کامل مقاله را در نشانی زیر بخوانید:
http://www.upi.com/Top_News/Analysis/Outside-View/2013/11/26/A-shifting-Middle-East-alliance/UPI-45831385442180



دوم. شبکه خبری اسرائیلی آروتز شِوا نیز در پایگاه خبری خود به نام اخبار ملی اسرائیل به تحلیل برنامه هسته‌ای ایران پرداخته است. در این تحلیل ضمن انتقاد شدید علیه کسانی که متهم به تضمین این مسأله هستند که ایران هسته‌ای هرگز به واقعیت تبدیل نخواهد شد و در تلاش برای آن چه نویسنده آن را بیدار کردن غرب از مرگ ظاهری می‌نامد، سعی نموده است که ضمن تحریف مسأله مهدویت، به خواننده القا کند که بر خلاف کشورهای غربی که سلاح هسته‌ای دارند، ولی از آن استفاده نمی کنند، ایران در صورت دستیابی به سلاح هسته‌ای از آن برای آماده کردن مقدمات ظهور منجی شیعیان استفاده خواهد کرد، زیرا رهبران شیعه آن معتقدند که در آخرالزمان، یک فرستاده متولد قرن نهم میلادی، امام دوازدهم، برای این که تمامی بی‌دینان را کشته و پرچم اسلام را در هر چهار گوشه دنیا بیافرازد، ظهور خواهد کرد.
در ادامه، نویسنده ضمن اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد اهمیت مطالعه و تفکر در مورد مسأله آخرالزمان و دوره ظهور امام مهدی (عج)، می افزاید حسن روحانی، رئیس جمهور جدید ایران نیز دیدگاهی مشابه با آیت الله خامنه ای دارد. گزارش ها به نقل از روحانی حاکی از آن است که وی برای پیروزی در انتخابات 24 خرداد، از موعود اسلام تشکر کرده است.
متن کامل مقاله را در نشانی زیر بخوانید:
http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/13917#.UrMGQtRM4as


سوم. در نهم آذرماه، در یک پایگاه خبری پر طرفدار کانادایی، در مطلبی تحت عنوان «انگشت سرنوشت» در تلاش برای غیر صلح‌آمیز جلوه دادن برنامه هسته ای ایران، آمده است که «مسلمانان شیعه معتقدند، امام دوازدهم، یا مهدی (عج)، آخرین نفر از قدیسانی است که به ترتیب پس از علی علیه السلام، مؤسس مذهب شیعه آمده‌اند. اعتقاد بر این است که مهدی (عج) در سال 941 پس از میلاد مسیح (330 ه.ق.) در چاهی ناپدید شده است اما پس از شروع جنگ‌هایی در آخرالزمان که کلاهک‌های هسته‌ای ایران آن‌ها را به وجود می‌آورند مهدی (عج) ظهور خواهد کرد و کل جهان به اسلام روی خواهند آورد. نویسنده در ادامه می‌افزاید «بنابراین انگشت اتهام به سمت برنامه هسته‌ای ایران بدون شک یک انگشت منطقی است، زیرا انگشت سرنوشت است».
متن کامل مقاله را در نشانی زیر بخوانید:
http://canadafreepress.com/index.php/article/59575



دو سال زندان به جرم بیان جمله ای از حضرت مهدی
روزنامه جاکارتا پست اندونزی، پنج شنبه چهاردهم آذر اعلام کرد، رئیس جمهور اندونزی از کمیته‌ای تحت عنوان «پیگیری آشتی مجدد شیعیان و سنی‌ها» در شهر سامپانگ دیدار کرده و با اعضای آن که از روحانیون سنی هستند ملاقات نمود. یودهویونو، رئیس جمهور اندونزی، به دلیل قائل شدن رفتارهایی نظیر اخراج شیعیان از شهر سامپانگ و انتقال آن ها به جزیره‌ای در شرق جاوا به نام سیدوآرجو، در پی اتفاقات سال 2012 و شرکت ندادن رهبران شیعه در فرآیند آشتی شیعیان و سنیان، مورد انتقاد افکار عمومی قرار گرفته است. جاکارتا پست اعلام کرده است که در جولای 2012، رهبر وقت شیعیان در شهر سامپانگ، تاج الملوک، در دادگاه عالی محکوم به توهین به مقدسات شد. این روزنامه افزوده است «پس از اعلام حکم دادگاه، مردم به خانه‌ی تاج الملوک و پیروانش هجوم بردند و 2 نفر از شیعیان را به قتل رساندند».
در سپتامبر 2012 دادگاه عالی اندونزی، حکم حبس تاج الملوک را، به این دلیل که از درون زندان به پیروانش اعلام کرده بود که نسخه اصلی قرآن هنوز در دستان امام مهدی (عج) است، از دو به چهار سال افزایش داد. روحانیون سنی اعلام کرده اند به شرط توبه کردن و پیوستن به اهل سنت، به شیعیان سامپانگ اجازه می‌دهند به خانه های خود باز گردند.
متن کامل مقاله را در نشانی زیر بخوانید:
http://www.thejakartapost.com/news/2013/12/05/president-sby-ignores-sampang-shiites.html



آخرین ویرایش
در 1394/11/6 13:41 توسط فاطمه کاظمی

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
02188998601
تهران، خیابان انقلاب، تقاطع قدس و ایتالیا، پلاک 98
پیامک
30001366