نشریات و مجلات چاپی

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
نشریه امان فعالیت خود را از سال ... آغاز کرده است. هم‌اکنون 348 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

كتابخانه مهدوی

اثر حاضر كه حاصل پژوهش‌ها و تلاش‌های علمی استاد سید هادی خسروی شاهی درضمن سفرها و ملاقات‌های گوناگون ایشان است، برجسته‌ترین آرای اندیشوران مسلمان را درباره «مصلح جهانی» با قلمی روان، پیش روی خواننده می‌گذارد و شبهه‌ها را با منطق و استدلال، پاسخ می‌گوید.
ترجمه : مصلح جهانی از دیدگاه شیعه و اهل سنت
نویسنده: شیخ عبدالمحسن العباد و الوالا علی مودودی
ترجمه و تحقیق: سید هادی خسروی شاهی
ناشر: موسّسه بوستان كتاب، قم/1386/چاپ اول.

معرفی كتاب
«مصلح جهانی» گفتمان برجسته اسلامی است كه همه مذاهب بویژه شیعه بر آن تأكید می‌ورزند.
اثر حاضر كه حاصل پژوهش‌ها و تلاش‌های علمی استاد سید هادی خسروی شاهی درضمن سفرها و ملاقات‌های گوناگون ایشان است، برجسته‌ترین آرای اندیشوران مسلمان را درباره «مصلح جهانی» با قلمی روان، پیش روی خواننده می‌گذارد و شبهه‌ها را با منطق و استدلال، پاسخ می‌گوید.
این كتاب شامل چهار بحث و دو مقدمه است. مقدمه اول درباره معرفی كتاب و چگونگی تألیف ترجمه مباحث آن است. در مقدمه دوم ضمن عرضه شناخت بیشتر درباره بخش سوم و چهارم كتاب و مؤلف آن، به معرفی پنجاه كتاب جدید درباره «مسأله مهدی» و «علائم ظهور» می‌پردازد.
بجاست اشاره‌ای هم به سرفصل‌های كتاب در جهت آشناسازی بیشتر خوانندگان این كتاب كه در فصل پنجم آمده است نماییم:
فصل 1- مصلح بزرگ و جهانی
در این فصل به نظریه فوتوریسم ، تاریخ آن، فوتوریسم از نظر اسلام، موضوع فوتوریسم و اثر آن در تقویت روحی می‌پردازد. ضمناً احادیث مربوط به مصلح جهانی و مسأله سنّ حضرت نیز در این فصل به طور گویا اشاره‌ای شده است.
فصل 2- مصلح جهانی، مهدی موعود
در این فصل، دیدگاه اسلام پیرامون مصلح جهانی و تصریح به نام مهدی، عدد و اسم ائمه مطالبی اشاره شده است كه بر خواننده كتاب حاضر جذابیت خاصی می‌بخشد.
فصل 3- دیدگاه اهل سنت در باره مهدی منتظر(عج)
عقاید اهل سنت، درباره مهدی منتظر از زوایای گوناگون در این فصل بررسی شده است. همچنین اسامی علمائی كه به تألیف كتاب درباره مسأله «مهدی موعود(عج)» پرداخته‌اند و نیز اسامی و سخنان كسانی كه از تواتر احادیث «مهدی» یا در انكار حدیث «مهدی» سخن گفته اند، سخن به میان آمده است.
فصل 4. توضیح در باره احادیث «امام مهدی(عج)»
در این فصل نیز به مطالبی مانند اندیشه ظهور مهدی نزد اهل تشیع و اهل تسنن، احادیث ظهور مهدی در صحیحین و علّت تناقض ظاهری در احادیث مهدی، دیدگاه ابن تیمیه و ظهور مهدی، بررسی دیدگاههای دیگر اندیشمندان اسلامی و تبیین موضوع عقیده مهدویت و ... پرداخته است.
فصل 5. احیاگر جهانی یا مهدی منتظر
نویسنده گرامی این قسمت را به عناوینی چون امام مهدی(عج) و نشانه‌های او و جایگاه حضرت در دین را اختصاص داده است و در پایان، پژوهشی هم درباره حدیث رجال دارد كه خواندن آن خالی از فایده نیست.
مطالعه این کتاب را به همه علاقمندان معارف مهدوی توصیه می‌نماییم.
آخرین ویرایش
در 1394/9/23 16:43 توسط فاطمه کاظمی

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
02188998601
تهران، خیابان انقلاب، تقاطع قدس و ایتالیا، پلاک 98
پیامک
30001366