نشریات و مجلات چاپی

مدرسه و پایگاه های علمی
مدرسه مجازی مهدویت
نشریه امان فعالیت خود را از سال ... آغاز کرده است. هم‌اکنون 348 نفر با این مجموعه مرتبط هستند.

گفتگو

ما معتقدیم کار زمین مانده خیلی است و رسانه ها باید خیلی کار کنند و در خصوص فرهنگ مهدویت، هم صدا وسیما خیلی کاری انجام نمی دهد. این سه چهار تا برنامه ای كه دارد ، چیزی نیست. ما وقتی می گوییم امام حاضر ما حضرت مهدی(عج) است، یعنی تمام کارهای ما و تمام مقدرات ما و همه چیز ما دست حضرت است. در روایت داریم كه اعمال ما (مسؤولان و غیر مسؤولان)شنبه ها و پنج شنبه ها خدمت حضرت عرضه می شود.
حسین احمدی،
مسؤول انتشارات و پژوهش‌های مسجد مقدس جمكران
روحانی خوش رو و خوش فکر و کوشا که در کنار درس و جهاد سالهای جنگ ، جهاد در عرصه های متفاوت فرهنگی را سر لوحه کار خود قرار داده و در این میان عشق به حضرت (عج)او را معتکف کوی دلدار در جمکران کرد.

با عرض ادب و سلام خدمت حضرتعالی و تشکر از این که وقت شریفتان را در اختیار مجله امان زمان قرار دادید؛ تقاضا می کنیم خودتان را معرفی بفرمایید.
صل الله علیك یا ابا صالح المهدی
من حسین احمدی، معروف به احمدی قمی، مسؤول انتشارات و پژوهش‌های مسجد مقدس جمكران هستم.
امان:با توجه به هجوم‌هایی که از سوی غرب از طریق شبکه های ماهواره‌ای، اینترنت و بازی‌های رایانه‌ای ضد مهدویت صورت می‌گیرد، بهترین راه کار برای طرح مباحث مهدویت برای عموم ،به ویژه نسل جوان چیست؟
برای بحث مهدویت یک بحث واکسینه، و یک بحث درمان داریم. واکسینه پیشگیری است و اهمیت بیشتری دارد.
شما وقتی بیایید جوانان را از اول با بحث مهدویت آشنا کنید و آنها را در به مواردی که ضد فرهنگ مهدویت است، واکسینه کنید، نباید خوف این را داشته باشید که مراکز گوناگون ضد مهدویت كاری كنند.
اگر در سیستم آموزشی کشورمان برای كودكی که می‌خواهد بیاید دبستان درباره معارف اهل بیت ، اصول، بحث امامت و زیر مجموعه بحث امامت بحث مهدویت تا پایان دوره دبیرستان نظام برنامه ریزی شده صحیحی داشته باشیم، وقتی جوان ما به مرحله دانشگاه رسید، در مقابل بیماری‌هایی که وجود دارد و شبهاتی که القا می‌شود واکسینه است. نهایت اگر هم مورد هجمه فكری واقع شد، یک چیز جزئی است كه آن هم با یک پرهیز یا با یک برنامه خاص فکری خیلی مختصر می‌شود آن مشکل را برطرف کرد.
امان: به نظر شما وظایف رسانه‌ها چیست؟
ما معتقدیم کار زمین مانده خیلی است و رسانه ها باید خیلی کار کنند و در خصوص فرهنگ مهدویت، هم صدا وسیما خیلی کاری انجام نمی دهد. این سه چهار تا برنامه ای كه دارد ، چیزی نیست. ما وقتی می گوییم امام حاضر ما حضرت مهدی(عج) است، یعنی تمام کارهای ما و تمام مقدرات ما و همه چیز ما دست حضرت است. در روایت داریم كه اعمال ما (مسؤولان و غیر مسؤولان)شنبه ها و پنج شنبه ها خدمت حضرت عرضه می شود.
امان: نظر شما برای مراکز تخصصی که در این زمینه کار می‌کنند چیست؟ چطور می‌توانند ضرورت بحث مهدویت را جا بیندازند.تعامل با مراکز آموزش و پرورش یا رسانه ها به چه صورت است؟شما چه پیشنهادی دارید؟
البته رسانه ها که نیروهای متخصص و کارشناسان خود و چگونگی نیاز به مباحث خودشان با این مراکز هماهنگ می-کنند کاری جزئی کرده‌اند و خیلی کم است. ما نظرمان این است که در استانها شبکه های استانی هم از کارشناسان ویژه استفاده کنند؛ ولی کار خیلی زمین مانده است. عمده مشکل ما عدم استفاده از پتانسیل آموزش و پرورش برای ترویج بحث مهدویت و امامت و کلاً بحث اعتقادات شیعه است. متأسفانه آن طور که باید و شاید استفاده نمی شود و مرحله دوم به دبیران آموزش و پرورش بر می گردد . اگر با آموزش و پرورش تعامل شود، برخی از كار انجام می‌شود و صدا و سیما هم می‌تواند به عنوان عامل مكمل وارد شود.
امان: آقای احمدی!. فرض كنیم آقای احمدی هیچ مسؤولیتی در جمکران ندارد. آقای احمدی در جایگاه روحانی و یک دلسوخته در که زمینه مهدویت کار می کند،برای مبارزه با انحرافات و خرافات چه كار كنیم؟ از سویی اهمیت مباحث مهدویت مطرح است ؛ نمادی مثل جمکران مطرح است، نمادی که یک میعادگاهی شده برای عاشقان حضرت و از سویی دیگر خطر انحرافات و خرافات هم هست . به نظر شما چه باید کرد؟
جواب:البته بحث خرافات توسط دو گروه مطرح می شود:
1- دلسوزان که می خواهند در گرانبهای مهدویت را از انحرافات حفظ کنند.
2- انسان های معاندی که اصلا با بحث مهدویت مشکل دارند یا آشنا نیستند و کلا با طرح بحث خرافات ، کل موضوع مهدویت را می خواهند کنار بزنند و یا حذف کنند.
ببینید مجموعه جمکران به صورت محور ارادتمندان به حضرت مهدی(عج) الان مطرح است؛ زمانی بعضی ها می گفتند خرافات زیاد است. یک بار ایام شلوغ، خودم توی فضا آمدم عمده جمعیت (بالای 90 درصد) فقط برای عرض ارادت و انجام نمازها می آیند؛ ولی حاجت هم دارند. ما روایت داریم نمك طعامتان را هم از ما بخواهید. هر چه می خواهید از ما بخواهید. درِ خانه کسی می روند که به هر حال امکانات در اختیارش است وقتی نیاز دارد چه اشکالی دارد که درخانه حضرت را بزند. این بهتر است.
یکی از جریان‌هایی که خرافات را دامن می زنند، یکی و سبب می شود بحث مهدویت به انحراف برود، جهل افراد است. ما اگر اطلاعات عمومی مردم را درباره مباحث مهدویت بالا ببریم خیلی از این قضایا پاسخ داده می شود. امام‌زاده شاه اسماعیل در اطراف قم وجود دارد. من یک بار به اتفاق همکاران برای زیارت رفتیم ، چهار پنج نفر داشتند بالای کوه می رفتند. گفتم می روند چه کار كنند؟ . گفتند بالای کوه درختی است دارند می روند به آن نخ ببندند و از آن درخت حاجت بگیرند.
گفتم: اینها چقدر آدم‌های بی توجهی هستند که امامزاده را رها کردند ومی روند بالای کوه از درخت حاجت می خواهند وقتی آمدند پایین برایشان توضیح دادم شما برای چه بالای كوه می‌روید؟ می گویند درخت حاجت می‌دهد گفتم امامزاده خودش این جا است. شما دارید از درخت حاجت می گیرید؟! دیدم خودشان می خندند.
یکی از عللی که افراد به سوی این مباحث می روند، عدم اطلاع افراد است که وظیفه ما دو صد چندان می شود که اطلاع رسانی کنیم. اخیراً یک سری کارهای خوبی شده در قالب کارهای فرهنگی و پاسخگویی به شبهات و سوالات و بحث اطلاع رسانی به وسیله خود تریبون‌هایی که آن جا است. به وسیله روحانیان عزیزی که آن جا هستند توضیح داده شده که خیلی خوب و مفید است.
امان زمان: اگر خاطراتی از مهمانان خارجی که به مسجد جمكران می آیند دارید بفرمایید.
این موارد بسیار است. 2 تن از مشاوران یلتسین حدود سه چهار سال قبل ایران آمدند. بنده در جامعه اهل بیت و بین الملل مشغول بودم. یک روز بعد ازظهر به آن ها گفتم که بیایید برویم جمکران. شب چهارشنبه من آنها را جمکران بردم ، آنها وارد جمکران که شدند تحت تاثیر ازدحام جمعیت قرار گرفته بودند. در بین راه گفتم ضمنا این کوهی به نام کوه خضر است. اینها را بردیم کوه خضر به قول خودشان می گفتند اینجا از مراکزی است که به آدم انرژی خاصی می دهد. این کوه انرژی خاصی دارد یک ویژگی خاصی دارد.
رفتند و سال بعد كه آمدند جمکران، زنگ زدند به من كه می‌خواهند بیایند قم و یک شب در جمکران باشند یک شب را هم می خواهند کوه خضر باشند. جالب این است که اینها آمدند یک شب در مسجد جمکران ماندند من که صبح آمدم به آنها سر بزنم دیدم تا صبح بیدار بوده و نخوابیده‌اند. یك شب هم رفتند كوه حضر ماندند آن شب بسیار سرد بود و آن-ها درون كیسه خواب شب را به صبح رساندند.
امان:تشکر می کنیم از شما که وقتتان را در خدمت ما گذاشتید اگر صحبتی با خوانندگان مجله دارید بفرمایید.
من از همه خوانندگان عزیز می خواهم که هیچ وقت خودشان را تنها احساس نکنند و بدانند که شخصی همیشه کنارشان است و در هر حالتی هوایشان را دارد و هر وقت اراده كنند دستشان را می گیرد و انتظار مقدم دلدار می‌باید کشید.
آخرین ویرایش
در 1394/8/30 11:33 توسط فاطمه کاظمی

مطالب پربازدید را ببینید
و یا به فهرست بازگردید.

بازگشت به ابتدای صفحه

تلفن
نشانی
02188998601
تهران، خیابان انقلاب، تقاطع قدس و ایتالیا، پلاک 98
پیامک
30001366